Hoppa till sidans innehåll

Simon Nyman i toppform

29 MAJ 2017 23:07
Woxnadalsföraren Simon Nyman hade en kanonhelg med tre tävlingar på fyra dagar och det blev en vinst och två andraplatser.
  • Skapad: 29 MAJ 2017 23:07

När Nedre Norras ungdomscup inleddes på Alfta Motorstadion blev det hemmaseger genom Simon Nyman i klassen 65 guldhjälm. Simon hade en hård match mot Gävles Knut Lundblad som vann första finalen strax före Simon. I den andra finalen blev det ombytta roller med Simon först och Knut som tvåa. Totalt vann Simon före Knut med Liam Hisved Gävle på tredje plats.

I klassen 85 ungdom blev WMK:s Robin Larsson 16:e i första finalen och 13:e i den andra och sammanlagt blev det en 16:e plats.

På lördagen var det dags 24MX i Gävle och i 65 Guldhjälm blev det åter en kamp mellan Simon och Knut som nu hade hemmabana. Båda vann sina kvalheat och finalen vanns av Knut före Simon.

I 85 U kvalade Robin Larsson in till A-final där han slutade på 28:e plats.

På söndagen var det Nedre Norra u-cup i Gävle och återigen var det Simon Nyman och hemmaföraren Knut Lundblad som tampades om segern i 65 Guldhjälm. Denna gång vann Knut båda finalerna före Simon och dessa två var helt överlägsna.

I 85 U blev Robin Larsson 11:a i den första finalen och 14:e i den andra och totalt blev det 14:e plats.

Skribent: Ralf Ivarsson
Epost: Adressen Gömd
 
   
SISU  
 

 

 

SVEMO_TA_logga

 

mylaps

 

 

 

Postadress:
Woxnadalens MK
Viken 250
82291 Alfta

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info